Tillägnat min älskling Nicklas <3


Any guy can make a baby, but it takes a real man to stay and raise it!



Är så glad att jag har hittat dig Nicklas. Älskar dig så otroligt mycket! Om mindre än en månad har vi varit tillsammans i ett år och förhoppningsvis kommer vår bebis också på vår årsdag. Längtar så otroligt mycket tills vi blir en hel familj!


Kommentarer
Kajsa säger:

Har följt din blogg ett tag nu och jag måste säga att bortsett från att du och din pojkvän har ekonomiska problem så verkar det som om att ni är så förälskade! Det är härligt att se att kärleken övervinner alla möjliga hinder! Massa lyckönskningar till er och er kommande bebis :)

2012-05-04 | 22:30:16
Jag säger:

Hej Kajsa! Vad kul att du läser min blogg!

Ja vi älskar verkligen varandra. Har verkligen funnit den bästa. Och folk som känner oss säger att det verkligen syns.



Ang ekonomin så har jag inte uppdaterat er läsare om huruvida den ser ut just nu. Men får nog ta och göra det :P Nicklas fick ett jobb för ett tag sedan så nu har vi kommit på fötter igen. Har t.om lyckats börja få igång sparandet igen så allt känns verkligen toppen nu. Nu går vi bara och väntar på att bebis ska komma! :D



Har du någon blogg som man kan få följa? =)

2012-05-05 | 18:29:34
Bloggadress: http://varalskling.blogg.se/
Kajsa säger:

Vad kul!!! Ibland vänder turen! Vad glad jag blir att det går bra på den fronten för er =)

Nej jag är inte mycket av en bloggare! Mitt liv är inte alls lika intressant!

På tal om bebisen har ni tänkt ut några namn som du kan avslöja här i bloggen?

Kram!

2012-05-05 | 22:03:58
Kajsa säger:

Nu när jag ändå är på gång tänkte jag ställa en till fråga!

Jag är som sagt helt fascinerad av er kärlekshistoria eller vad man ska kalla det! Jag vill helt enkelt veta mer! Hur träffades ni? Var det kärlek vid första ögonkastet? Känner du att Niklas är Mr right? =D

Kram

Kajsa

2012-05-06 | 15:25:35
Jag säger:

Hehe, tycker inte heller att mitt liv är särskilt intressant utan den här bloggen är mera som en dagbok så att jag senare kan kolla tillbaka och minnas vad som hänt och hur graviditeten var osv. Men samtidigt är det ju kul att man får läsare! =)



Ang namn så har vi flera stycken på tapeten men inget som är bestämt ännu. Vi vill ju först se vad som ploppar ut och vad h*n ser ut att heta.



Jag tror att jag har nämnt tidigare hur vi träffades men är inte säker. Hursomhelst så träffades vi när jag började mitt nya jobb förra våren. Han jobbade på samma ställe och det var så vi lärde känna varandra och så småningom blev ett par!

Från början var vi nog lite blyga mot varandra, konstigt för jag brukar inte vara blyg när jag träffar nya personer. Så redan då märkte jag att det kändes annorlunda. Han har sagt att det var precis samma känsla för honom.

Jag vet inte om man kan sätta en stämpel på vad han betyder för mig men vi älskar varandra otroligt mycket och jag är väldigt glad att han blev pappa till mitt (VÅRAT) barn. Och självklart ser jag en lång framtid tillsammans och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan honom! Han är verkligen världens bästa pojkvän, och jag tvivlar inte en sekund på att han kommer att bli världens bästa pappa dock inte den bästa sambon för han är kass på att städa :P hehe

2012-05-06 | 16:09:02
Bloggadress: http://varalskling.blogg.se/
Anonym säger:

Det låter som om att ni är gjorda för varann! Häftigt! Känns lite som en hollywood film att träffas på jobbet! Verkligen ödet att ni började på samma jobb! Tycker att det är häftigt att sådant ändå existerar! =D

2012-05-06 | 22:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback