Pengar pengar pengar

Ja dessa pengar... tänk vad beroende man kan vara av dessa.. Varje månad längtar jag tills jag får min "lön" eller som i detta fall mammapengen och lika fort varje månad så är dom slut. Jag längtar för att jag då kan betala alla våra räkningar för att sedan se hur mycket vi har kvar att leva för. Kanske har vi även lite över för nöjjen och diverse annat som jag/vi vill köpa till hemmet eller oss själva. Vi har haft tre tuffa månader nu sen vi flyttade till huset med en dubbel lånekostnad ena månaden, lagfarten och sedan pantbrevet, men det visste vi ju att vi skulle ha. Nu äntligen kan vi börja att "komma på fötter" igen och börja spara eller kunna känna att vi kan unna oss något utan att behöva vara oroliga över pengarna.
Tänk egentligen vad beroende man är. Hade man inte haft pengar så hade man inte kunnat bo, äta eller leva. Det gör ju att man börjar tänka på de som har det mindre bra än en själv. De som inte har alla lyx som vi faktiskt tycker är en självklar sak, som tex rinnande vatten eller elektricitet.... ja du.. man får sig verkligen en funderare...

Håll till godo!

Oj vad tiden går fort ibland! Har ju egentligen massa att berätta men vi får ta lite i taget... Jag måste ju spara på något iaf! Hehe
 
Hursomhelst så har lilltjejen fått sin andra tand. Egentligen kom den för ganska länge sedan, faktiskt nästan direkt efter den första men har glömt att uppdatera er om det. Sedan var hon och jag på besök häromveckan i min gamla hemstad. Vi hälsade på min mormor och min mamma men hade även fullt upp med annat. Fast jag hann ändå träffa Madde och Gabbe samt Natta med familj. Jag hade även bokat in en träff med Denise och hennes familj men Isabella var helt slut den dagen så vi fick ställa in. Men jag lovar att jag ska komma ner bara för er skull nästa gång!
 
 
Sedan har det hänt mycket i stallväg. Lova har åkt iväg på utbildning till en duktig tjej som ska börja träna och kanske till och med tävla henne inom kort! Det känns jättebra och hon kommer att tycka att det är sååå kul! 
Jag har även fått arslet ur vagnen och äntligen skaffat grönt kort! Det var väl ändå på tiden? Sisådär 15år "försent" men ni vet ju vad man säger: bättre sent än aldrig!
 
Nu måste jag hålla lite på resten, så får vi se när jag uppdaterar igen! Håll till godo!

Ångest-söndag

Stackars älsklingen har värsta ångesten idag! Dags för jobb imorgon igen och trots att han varit ledig nu över jul och nyår så känner han att han inte haft chans att slappna av helt. Vi har iaf gjort det bästa av dagen med att sova ut i morse, ligga och dra oss länge i sängen med massa mys och sen tog vi oss en långpromenad ute och han tog lite foton o så. Sen vi köpte vår systemkamera så verkar han ha fått upp ögonen lite för det och skaffat sig ett fotointresse vilket jag såklart tycker är jättekul. Ni skulle bara veta hur mycket knasiga bilder vi har på Isabella haha. Hursomhelst så har vi nu precis ätit middag, idag blev det improviserad korvstroganoff, och med improviserad menar jag att jag saknade tomatpuren så jag fick improvisera lite med krossade tomater istället.
Nicklas verkade iaf gilla det för han tog flera portioner och sa att det smakade pizza... Knasbol!!
Nu sitter han och Isabella i soffan och myser medans jag sitter här vid datorn. Ska nog ta och göra dom sällskap. Hörs senare!
 

Glömde ju berätta

Att Isabella nu har fått sin första tand! 6,5 månader gammal och fått sin allra första tand som är hennes nedre vänstra framtand. =)
Hon har dessutom börjat att sitta upp helt själv, dvs utan stöd. Dock så får man hjälpa henne att sätta sig upp från liggläge, men sedan sitter hon själv! Vår duktiga duktiga tjej!

Stå kan hon minsann också göra, fast med lite hjälp :D
 
Titta! Pappa är i spegeln :)
 
Roligt att titta i spegeln! Vem är där?
 

Äntligen lite bilder

Här kommer äntligen lite bilder! Så här såg våran julgran ut för i år. Den har Nicklas huggit själv och jag tyckte den blev jättefin! Många klappar i år, de flesta till Isabella =)
 
 
Sedan lite bilder på vår älskling såklart:
 
 
 Matdags:
 
 
Inte alla bilder blir bra :P
 
Men vi älskar dig iaf! <3
 

Nyår

Det tar såååån tid att ladda upp bilder, jag som hade tänkt göra det från julafton. Men får nöjja mig med att berätta om nyår istället.
 
Vi hade lite smått nyårsfirande i år hemma hos oss. Blev rätt så lugnt med tanke på att det var första året med en liten bebis. Visste inte hur hon skulle reagera med alla raketerna samt att jag inte hade någon större lust att dricka i hennes närvaro. Men middag och trevligt sällskap hade vi iaf. De som kom på middag var Elli och Johan, Jessica och Joel med lilla Melvin och min syster och henne Jimmy, sen får vi inte glömma lilla Malte!
Till förrätt serverades toast skagen och alla fick en varsin välkomstdrink. Sedan bjöds det på potatisgratäng med fläskfile och rödvinssås/bearnaisesås med sallad. Och till efterrätt en blåbär och hallonkompott med vit choklad och vaniljglass. Till middagen serverades vin/öl eller läsk för de som ville vara nyktra!.
 
Blev som sagt en väldans lugn kväll men väldigt trevlig! Jessica och Joel och lilla Melvin stannade kvar och fick ta och "inviga" vårt nya gästrum!  Jessica tog väldigt fina bilder på Isabella och Melvin och jag ska fråga henne ifall jag kan få dom så jag kan dela med mig till er läsare!
 
 
Nu är jag helt färdig och funderar på om jag ska gå å lägga mig redan, utan middag och allt. Är helt slut i hela kroppen.. undrar varför...