Som ni märkt

så uppdateras inte bloggen längre. Jag har varit väldigt dålig på det förut och lovat om och om igen att jag ska börja ta det på allvar. Men jag känner faktiskt inte för att dela med mig av mitt (vårt) liv längre. De som verkligen vill veta vad som händer och hur vi mår osv är dom som helt enkelt hör av sig till oss. De som inte hör av sig, är väl helt enkelt inte tillräckligt intresserade. Sedan finns det ju även dom som jag inte vill ska ha något med vårat liv att göra.
 
 
 
 
En annan sak som jag känner att jag behöver ventilera är att jag tycker det är sån usel dålig stil från vissa av våra vänner, att bara för att man flyttar så kan man helt plötsligt inte ha kontakt längre, inte höra av sig, inte komma och hälsa på och inte ens skicka ett jäkla sms. Vi har bott i huset i snart 8 månader och de som jag/vi verkligen trodde var våra vänner och skulle komma och umgås/hälsa på oss, har inte gjort det och verkar heller inte bry sig..
Vi är väl heller inte de bästa på att höra av oss, men vi trodde iaf att våra såkallade vänner skulle vilja komma och se hur vi bor osv eller åtminstone skicka ett sms och fråga hur vi trivs i vårt "nya" hus. Jaja, det är ju tur att man har lätt för att lära känna nya människor iaf :D
 
 
Den 16:e Juni fyller vår dotter 1 år och våra vänner får gärna komma hem till oss och vara med och fira henne då. Det är "öppet hus" från kl 12 på dagen fram till kl 20.00 så det är bara att höra av er om ni vill komma och fika lite!