Lite nytt

Har shoppat lite nytt hem till oss, Jättefina saker, och jag blir bara mer och mer nöjd över hur vårt hem ser ut för varje gång jag hittar något fint! Hänglyktan har jag suktat på länge och jag var bara tvungen att köpa den idag innan den försvann! Ljuslyktorna fick också följa med mig hem, men av allt jag handlat så är klockan min största favorit! Man ser inte hur stor den egentligen på bilderna men den är MEGA stor :)

 
 
 
Nu fattas det bara lite nya möbler, bla ett jättefint vitrinskåp som jag suktat ett tag på, en skänk och ett nytt köksbord o så, sen är jag NÖJD :D
 
 
 

mysdag med shopping

Igår kom Kim, Freddy och Theo förbi för en fika efter att jag hade varit i stallet. Satt och fikade en stund och sen kom jag och Kim på att vi ville shoppa lite, jag behövde köpa nya byxor o så så vi drog iväg och jag hittade 2 par nya byxor och en jättesnygg ögonskugga! Har letat som en tok efter en smoeky eyes i rätt färger och nu hittade jag äntligen en så känner mig rätt nöjd! Idag ska vi fortsätta shoppa lite, jag ska in och köpa lite heminredning tror jag.. Har spanat på en ursnygg väggklocka som jag vill ha, så den blire sen får jag se om jag hittar något mer :D
 
Nu ska jag och Isabella iväg till stallet för våra dagliga sysslor! Ha en bra dag allihopa!

Värsta dagen i mitt liv!

I lördags så var vi ju barnlediga för första gången. Eller första å första, tidigare så har vi ju varit barnlediga ett par timmar här och ett par timmar där, men i lördags så var det första gången som vi skulle vara utan henne en hel natt.
 
Det började väl bra. Vi åkte därifrån och åkte in till kista för att umgås lite osv. Redan där inne blev allt bara kaos och jag var ledsen.. Vi valde därför att åka hem rätt så snart för att stämningen var förstörd. Vi stannade till på Ica för att köpa lite gott att smaska på och åkte hem för att mysa. Men när klockan började närma sig hennes läggdags tid så blev jag helt förkrossad. Det kändes HEMSKT att inte kunna få natta mitt barn, pussa på henne eller ha den kvällsliga ritualen då vi bråkar lite för att hon är envis och inte vill sova utan bara vill busa i sängen medans jag och Nicklas envist försöker få henne att somna :) Gud vad jag saknade det! Eller att vakna till mitt i natten och ge henne nappen eller att ligga tätt intill och höra hennes andetag. Det kändes hemskt och jag kan nog säga med stor säkerhet att det var den värsta dagen i mitt liv! Kändes som att jag hade förlorat henne på något sätt! Och jag fick massa tankar på hur det skulle kännas om hon dog och försvann från mig/oss.
 
 
Nu sitter jag här i väntan om att Nicklas ska vakna snart så vi kan åka och hämta hem lillan. Gud vad jag saknar henne! <3 Min finaste skatt! <3
 
 
 

Denna spelas

Denna låt spelas väldigt flitit hemma hos mig (oss) just nu! Den är såååå sjukt bra :D
 

Middag

Idag har jag och Isabella först träffat grannen och hennes lilla kille o en del andra mammor med sina små pluttar och det var superkul. Längtar tills de blir lite större och kan springa omkring och verkligen leka med varandra!
 
Efter det fick jag en impuls och bjöd hem Kim och Freddy på middag hos oss. Jag lagade två olika sorters thaiwok, en med kyckling och en med fläskfile.. Mums! Det är verkligen min favoritmat och det verkade gå hem hos de andra också =) Tände lite värmeljus och vipps så blev det mysstämning i hela huset :D
 
Vad brukar ni bjuda på när ni har folk över på middag? Har ni någon signaturrätt?
 

Ledig?

Tjohej! Har haft ett par riktigt hektiska dagar nu så därför har jag inte hunnit blogga.. Som vanligt var det full rulle i helgen med hästar, å allt annat som ska fixas.. men vi hann ta en kvällstur till kista i lördags och träffa upp bästa syster och hennes Jimmy och sedan i söndags så var det söndagsmiddag hos Nicklas föräldrar. Mysigt och jättegott!
 
Idag åkte jag och Kim, Theo och de båda Isabellorna in till Stinsen för att åka lite inomhus skridskor, med följde även Freddy och sedan dök även Nicklas upp och vi bestämde oss för att fara vidare till Kista.. Gud vad jag och Nicklas hänger där, typ hela tiden.. haha
 
 
Imorgon har både Kim och jag blivit hembjudna till en granne för lite babyfika, ska bli jättekul för de små liven, ser verkligen fram emot det! =)

I helgen är det fullrulle igen, fast denna gång så har vi fixat barnvakt, närmare bestämt nattvakt åt Isabella. Hon har ju aldrig sovit borta förut så jag är så klart lite hönsig och orolig.. men vi får se, jag tror och hoppas att det kommer gå jättebra! Då har vi bestämt oss för, Nicklas och jag, att först på dagen åka till..... Kista igen.. och gå på bio, äta på restaurang och sedan röra oss hemåt och sedan dra uut! Vi har inte bestämt oss än för vart vi ska gå, men det blir väl lokalt, antingen Märsta eller Uppsala..
Elli, om du läser detta! DU MÅSTE MEEEE!!!!! <3
 
 
Kram på er!

Öppna förskolan

Idag har vi varit nere på öppna förskolan tillsammans med Kim och hennes Theo och träffat massa andra barn som Isabella har lekt med. På slutet hittade hon även en lastbil som genast blev en favorit!
Tänk vad stor hon redan har blivit. Hela 8 månader nu på lördag! <3
 

Dop

Igår var vi på dop. Dopet och allt var jättefint och det var trevligt att träffa alla. Isabella skötte sig exemplariskt i kyrkan och var lugn och rätt så tyst.. :)   Här kommer en bild på Isabella som jag snott från min syster!

Blogguppdatering

Som ni kanske har märkt de senaste dagarna så har bloggen ändrat sig lite.. Jag har varit så missnöjd över den så kände häromdagen att nu var det faktiskt dags att ta tag i det hela. Jag kommer att prova lite olika designs för att se vad som passar mig bäst så därför kommer den att uppdateras lite för var dag som går nu i en tid framöver.
Men jag kommer ändå att uppdatera er med blogginlägg under tiden men ni får dock stå ut med lite stök och att den ser lite rolig ut.. Håll till godo!

Vampire diaries

Lillan har precis somnat så nu blir det nyaste avsnittet av vampire diaries! <3
 
Vem är eran favorit?

Att vänta

Något som irriterar mig enormt mycket är att vänta.. Den eviga väntan på att saker och ting ska ske, eller om man väntar på att någon ska höra av sig eller så. Väntan...fnys. De säger ju att: den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, men kom igen... Den som kom på det ordspråket kan ju riktigt aldrig ha väntat ordentligt?
Tålmodig jag? - Knappast.
 
Tex: så inväntar jag ett svar från en person som jag hörde av mig till i början av januari. Det har gått 1 månad nu och jag har fortfarande inte fått besked, trots mail, sms och telefonsamtal till denna person som tyvärr alltid drar ut på tiden. Jag är så trött på detta. Hur fan ska man bete sig åt egentligen för att få ett besked? Ska jag åka hem till personen i fråga och konfrontera denne öga mot öga? Det kanske är det bästa eftersom det inte tycks hjälpa med något annat. Eller hur fan ska jag bära mig åt för att få ett besked?
 
Sen finns det ju väntan på andra saker, som tex att vänta på att Nicklas kommer hem från jobbet.. Dagarna går rätt fort eftersom det finns massa att göra, som ex att städa efter lillskruttan.. men så fort jag vet att han har slutat jobbet så kommer jag på mig själv med att sitta och vänta på att han ska komma innanför dörren.. Haha.. jäkla väntan hela tiden... står inte uut!!!
 
Frustrerad som fan är jag.. inte nog med det så kom han hem kvart över 7 idag pga att han var tvungen att jobba över... Och imorgon blir det ännu värre då han ska jobba nere i nykvarn... fyfan för att åka typ 20 mil hem sedan.. så jag lär ju få vänta en del imorgon också.. suck för att han ska jobba därnere på en fredag..
Han har alltid samma tur.. Usch.. Men sedan är det mys hela helgen iaf... Fan den som stör!!!!!!!!