Äntligen

Äntligen fick vi med hennes härliga skratt på film! Varenda gång vi har försökt så har hon slutat men nu ikväll så fick vi äntligen till det! Tänkte bjuda er på den:
 
 
 
 

Första skrattet

Häromdagen fick både jag och Nicklas höra Isabellas första skratt! Det var så härligt och vi fick höra det flera gånger på raken! Tur i oturen att Nicklas har varit hemma och varit sjuk för annars hade han missat hennes första skratt. Så underbart! <3  Tyvärr så slutade hon att skratta precis när jag fått upp mobilen i tanke om att filma det hela :(

Sorry mina vänner..

.. för jäkligt dålig uppdatering i bloggen men vi har haft fullt upp här hemma. Först har det planerats och fixats inför dopet som var nu i helgen, mer om det i ett annat inlägg som kommer så fort jag fått lite bilder från alla!
 
Sedan så har det varit så att vi har haft visning på lägenheten. Jag chansade faktiskt att lägga ut den på facebooks (Ja ni läste rätt) köp och sälj sida och genast hörde en tjej av sig till mig och ville komma och titta. Vi kom överens om ett bra pris som jag är hyffsat nöjd med och så blev det affär. Papper skrevs förra veckan och nu har vi mindre än 2 månader på oss att hitta nytt och flytta ut. Känner mig enormt stressad då vårat bankmöte som vi hade idag inte direkt gick som planerat. Ett nytt ska inbokas med en annan person och så får vi höra vad den personen har att säga. Denna skumma människa som vi gick till idag tyckte att vi var för unga och skulle vänta med att köpa hus och komma tillbaka till henne om 2 år när vi var redo typ. Hur fan kan man säga så? Det ska väl förfan inte spela någon roll hur ung eller gammal man är så länge man kan betala för sig. Seriöst. Men gammal kärring som hon var så borde man ju ha förstått det innan. Det sticker väl i ögonen på en sådan kärring som henne att unga människor vill köpa hus.
 
Jaja.. Nu sitter jag och Nicklas förfullt på hemnet och letar hus iaf. Vi har hittat en hel del intressanta, nu väntar vi bara på att höra vad nästa bankman har att säga!
 
 
Bjuder på en bild från dopet så länge =)  Isabella var så trött så hon somnade mitt i ceremonin haha!