Vaccination

På tisdag ska lillpluttan få sin tredje vaccination. 10 månaders sprutan. Hon blir ju 10 månader den 16:e så det skiljer ju bara några dagar.. Usch vad jag hatar dessa sprutor. Hon är visserligen en väldigt tuff tjej och brukar aldrig gnälla så mycket för dom utan det är mest morsan som inte är lika tuff.. Hua, ja jag får väl stå ut och vara glad över att vår dotter är en sån stark liten tjej :D

Dagisplats

I förrgår så fick vi hem papper från kommunen om de dagisplatser vi valt. Och nu har Isabella fått plats till hösten. Känns bra men ändå jävligt jobbigt att lämna ifrån henne till någon okänd.. Läskigt. Samt att hon är ju så liten och kan inte äta själv eller gå eller så.. De är ju även känt att alla dagis har ont om personal till alla barnen så man börjar ju undra lite smått vad som händer vid måltiderna.. Inte kan dom väl mata alla om man tex har 5 ungar var och ingen av dom kan äta själv. Får dom verkligen i sig det dom behöver så att dom blir mätta????? Hua! Jag försöker verkligen att inte tänka på det men det är svårt. Jag sa till Nicklas häromdagen att jag ville åka och titta på stället så vi kan få ställa frågor och se hur dom har det osv innan hon börjar så det ska vi försöka göra någon dag snart!


Mamma o Pappa

Under påskhelgen så var jag och Isabella nere och hälsade på hos min mamma. Vi åkte ner på torsdagen och kom hem nu i måndags. Samtidigt följde Nicklas med sin pappa och ena bror upp till deras stuga i vemdalen för att passa på att åka till skoter och skidor innan sista snön försvinner för i år.
 
Det roliga med den här helgen är att på fredagen så började Isabella att säga ma-ma om och om igen. Jag tog självklart upp mobilen för att filma, men då blev hon mycket mer intresserad av kameran istället så det var inte det lättaste =) Men ända sen dess "tjatas" det mamma här hemma, så gulligt!
 
När "pappa" kom hem i måndags kväll sent sent så låg Isabella redan och sov, men såklart så hörde hon ju sin pappas röst och vaknade då till och helt plötsligt sas det pa-pa hela kvällen sedan hehe. Och även nu tjatas det pa-pa om och om igen hela dagarna! Hon är så jäkla gullig vår bebis och det finaste som finns på denna jord!
Vår alldeles egna älskling!