Dagisplats

I förrgår så fick vi hem papper från kommunen om de dagisplatser vi valt. Och nu har Isabella fått plats till hösten. Känns bra men ändå jävligt jobbigt att lämna ifrån henne till någon okänd.. Läskigt. Samt att hon är ju så liten och kan inte äta själv eller gå eller så.. De är ju även känt att alla dagis har ont om personal till alla barnen så man börjar ju undra lite smått vad som händer vid måltiderna.. Inte kan dom väl mata alla om man tex har 5 ungar var och ingen av dom kan äta själv. Får dom verkligen i sig det dom behöver så att dom blir mätta????? Hua! Jag försöker verkligen att inte tänka på det men det är svårt. Jag sa till Nicklas häromdagen att jag ville åka och titta på stället så vi kan få ställa frågor och se hur dom har det osv innan hon börjar så det ska vi försöka göra någon dag snart!


Kommentarer
H säger:

Hej! Även om Isabella kommer att gå på småbarnsavdelningen så är ju inte alla barn lika små som henne. Så då brukar det lösa sig med maten eftersom vissa kan äta själva. Men sen är ju ett tips att låta henne träna mkt på att äta själv. Det tar ju lite längre tid med matningen men det är det värt i längden :)

2013-04-12 | 16:07:17
Anonym säger:

Hej, klart dom får i sig det dom ska!. Jobbar själv på förskola med barn mellan 1-3år.. Det är inte alla barn vi måste mata, dom lär sig ganska så fort:). Sen finns det självklart dom barnen vi måste hjälpa mera och det har vit tid med:). Annars jobbar man med fel jobb om man inte hinner?!. Det kommer gå jätte bra :)

2013-04-13 | 18:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback