Julmys

Oj oj oj vad mycket vi har haft att göra nu! I fredags så var jag, Nicklas, syster o Jimmy i kista C och shoppade julklappar i sista minuten. Självklart var även Issa med! Vi stannade där tills stängning och var hemma vid 11.
Sen i lördags så blev det ännu mera shopping bla i gränby.. Min nya favoritaffär där är Fuji! Jag bara älskar hur snabbt och smidigt och hur billigt det är att framkalla bilder! Så det har jag gjort nu! Framkallat en massa bilder så vi kan skapa oss ett riktigt familjealbum! Mysfaktor 10 på den!
 
Igår hade vi en minijulafton hemma hos oss med min familj. Dom kunde inte komma imorgon å vi hade blivit så många så vi gjorde såhär istället! Fick jättefina saker bla en stor spegel som vi ska ha i hallen och en stooor golvkandelaber som jag velat ha såå länge! Samt en byrå i matchande serie till Isabellas rum! Vi åt massa julmat så jag hade lite ont i magen sen haha.. isabella har fått en jättegullig tomtedräkt som hon hade på sig igår! Världens sötaste unge är det där! <3
 
Å idag väntas ännu mera då hela Nicklas familj kommer hit snart!  Ska se om jag kan uppdatera med lite bilder sen!
 
 
Snart väntar Nyår!!! 

Fram och tillbaka

Igår blev det en snabbvända fram och tillbaka till nynäshamn för att hämta vår parabol. De lyckades skicka den till nynäshamn istället för uppsala.. Smart jobbat! Så det fick bli en "snabb" resa dit på 3h.. Kul! Nu är den iaf hemma hos oss och idag kommer installatören hit! Längtar! Nicklas har redan bokat upp kvällen åt oss i soffan framför teven :)

Smäll på käften

Jag har ju tidigare nämnt att vi betalat lagfarten o allt det där så att vi nu står som ägare på marken.
Idag fick vi resten... dvs denna månad måste vi punga ut med 60.000kr. Detta kom som en smäll på käften så här precis innan jul och allt. Inte för att vi inte var beredda på att det skulle komma.. men ädå en ganska saftig summa att betala. Detta belopp ska dessutom dras via autogiro från vårt gemensamma konto så inte har vi så mycket att säga till om där inte!
 
Nu väntar vi, jag och Issa på att pappsen ska komma hem så hela familjen kan sätta sig och mysa i soffan tillsammans för nu väntar helgmys!!!
 

I helgen är det återigen fullt schema aom gäller. bla ska vi köpa julgran å klä den =)

Tillägnad Leo med familj

Bästa bästa vännerna och lilla Leo. Vi tänker så mycket på er här hemma. Undrar hur det är med er och hur det går därborta. Vi förstår att det är mycket just nu och jobbigt med allt runtomkring och vågar därför inte störa er, men vi vill att ni ska veta att vi tänker på er och har hållt tummarna för er under hela den här tiden och håller fortfarande dom stenhårt för att allting nu med tillfrisknandet efter operationen ska gå väl. Vi saknar er och önskar att ni snart får komma hem med en glad och pigg liten leo som får chansen att växa upp till en stor & stark och frisk kille som kommer att älska att springa omkring och leka & busa med både sin familj och sina vänner!
 
 
 
 
 

Helgen som var

Nu är helgen förbi..Full rulle som vanligt. I lördags åkte vi ner till Nynäs för att hälsa på mamma och mormor och hämta Isabellas julklappar som jag hade beställt! Kommer inte avslöja vad det var för något! Det får ni se sedan :D
Vi passade även på att gå ner på julmarknaden i hamnen och träffa upp bästa Denise och Martin och lilla Hedwig. Hon fyllde år för ett tag sedan och tack vare att vi nu bor på andra sidan stan så har vi inte haft chansen att åka ner och lämna hennes present som Isabella hade införskaffat hehe.
 
Igår var jag i stallet och red med vickan och kim, sen åkte vi till Nicklas föräldrar och åt middag!
 
Och nu idag, efter jobbet ska vi åka och köpa en julgran! MYS MYS MYS! Hur klär ni eran gran?

Sjukstuga

Nu är det sjukstuga här hemma.. igen. Usch och fy vad jobbigt och tråkigt det är att vara sjuk. Jag ligger i feber och hosta och har tappat rösten i stort sett och stackars stackars lilla Isabella har snuva för fullt! Förra veckan var ju Nicklas sjuk och jag tror att han måste ha smittat oss. Så nu sitter jag här hemma och pimplar en jäklans massa the och försöker få Isabella att lära sig snyta sig, haha, lite tidigt och hon blir skitsur men de dumma snoret måste ju ut! Inatt har jag inte fått sova någonting. Isabella har haft jättesvårt att andas (tack vare snuvan/täppan) och då har jag fått vara vaken och hålla koll på henne så nu är jag sååååå trött! När Nicklas kommer hem från jobbet i eftermiddag så får han passa henne en stund så att jag kan få sova middag, så att jag är pigg till inatt ifall det blir samma visa igen.. Som sagt blä för att vara sjuk :(
 
 

Vår vackra dotter

 
Fan vad jag älskar vår dotter! Så söt och glad liten tjej! <3

Vinterbilder

Bjuder på lite vinterbilder på och i huset. Har flera men har inte laddat upp dem ännu, så så fort jag gjort det så får ni se mera bilder på vårt hus =)
 
 
Köket: