Så jävla förbannad

Jag är så jävla förbannad och sur att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Känner att jag måste få skriva av mig lite här.. Dock så kommer jag inte att skriva ut vad det handlar om då jag vill hålla det lite privat en stund till men iaf så är jag sååå nära på att ta ett steg längre och göra något dumt! Fan vad arg jag är! Spelar tydligen ingen roll vad man säger eller gör för inget gör saken bättre.. Förstår inte varför?


Bloggdesign

Önskar så gärna att min design skulle vara fin. Var inte alls nöjd med förra men vet inte hur jag ska göra för att få den att se bra ut. Någon som har något förslag? Eller någon som kan hjälpa mig att fixa den kanske?

Utveckling *uppdaterad*

Igår såg jag att Isabella för första gången tittade på sina händer.. Ögonen gick i kors och följde hennes sprattlande rörelser. Det såg jätteroligt ut. Hon blir 8 veckor nu på lördag så hon ligger rätt bra i sin utveckling tycker jag.

Idag ska vi till läkaren. Kommer inte riktigt ihåg vad vi ska göra denna gång men jag ska be att han tittar på naveln på samma gång. Hon har ju ett grandylom eller vad det heter. Det menas att hela naveln inte velat lossna ordentligt så att hon haft en liten böld kvar efter att hon tappade sin. Efter 2 lapiceringar (stavning) så är den fortfarande kvar. Den har minskat visserligen men är fortfarande kvar så vi får se vad han tänker göra med det. Den senaste lapiceringen fick hon ju iofs i slutet av förra veckan så det är kanske för tidigt för att göra en till.

Har nu varit hos farbror doktorn och allt såg bara finfint ut. Vikten är 5120gram och längden 58cm. Stor tjej som växer så att det knakar. Måste börja rensa ut alla 56 kläder då dom inte sitter lika bra längre. Vissa har jag tänkt att spara och resten blir till att ge bort eller sälja. =)

Klänning

Titta vilken fin klänning jag köpte igår till lillan. Visseligen x antal nummer förstor men jag kunde inte låta bli!


Bristningar

Hittade en fin text idag som jag ville dela med mig utav. Här kommer den:



A mark for every breath you took, every blink, every sleepy yawn.
One for every time you sucked your thumb, waved hello, closed your eyes and slept in the most perfect darkness. One for every time you had the hiccups. One for every dream you dreamed within me.
...It isn't very pretty anymore. Some may even think it's ugly.
That's OK. It was your home. It held you untill my arms could, and for that I will always find something beautiful in it.



Lindex

Tycker det är så tråkigt att den enda stora klädesaffären i Nynäs är Lindex. Hade gärna velat ha H&M och Kappahl och Gina Tricot här m.m.  Det tråkiga som blir när det är så är att alla köper samma kläder. Det finns liksom bara det urvalet. Trots det så kunde jag dock inte motstå att köpa denna kappa till lillan. Så sjukt fin så jag valde att ta den i några nummer större så att hon kan ha den när hon vuxit till sig lite och inte byter storlek lika snabbt.


Förberedelser inför dopet

Ja som rubriken lyder så har det sista dagarna varit fullt sjå med alla förberedelser inför dopet. Häromdagen var jag inne i farsta centrum med Denise och Natta för att inhandla lite saker till dukningen och för att se om jag hittade något att ha på mig. Det gjorde jag dessvärre inte.

Har även beställt massa saker på nätet till dukningen och dessa kom idag! Sedan var vi (jag och Nicklas) inne på dressman och provade kostym. Vi hittade en jättefin men dyr en som han köpte. Sedan var det dags för skor. Fan vad snygg min man är, jag har aldrig sett honom i kostym förut och jag måste erkänna att han såg jääävligt bra ut i den. Blev lite nykär faktiskt! Vill inte avslöja för mycket om dukningen men temat kommer iaf att gå i ..... ROSA.... Såklart, det är ju en flicka!