Flyttkaos mm

Vi var varit helt upptagna med allt flyttkaos så det är faktiskt därför jag inte har bloggat på ett tag. Först packa ner allt och det är ju inte förrän då man inser hur mycket saker man samlar på sig genom åren. Kartong efter kartong packades utan att vi egentligen såg något slut på eländet. Men nu är iaf allt packat o klart och t.o.m flyttat till nya huset. Katterna och hästarna är flyttade och gamla lägenheten urstädad och faktiskt så lämnade vi nycklarna till nya ägaren igår. Blev bara en snabb visit till Nynäs för att lämna nycklarna för jag hade lovat att dom skulle få flytta in tidigare. På torsdag kommer jag ner igen för att få pengarna. Jippii!! 
Nu gäller det att börja boa här hemma. Packa upp allt från kartongerna igen, och nu har vi bestämt oss, jag och Nicklas för att rensa ut allt som vi inte använt eller tänkt att det kan vara bra att spara men sen aldrig använt iaf.
 
Jag har iaf kommit fram till nu att jag _nog_ aldrig mera kommer att flytta! Fan vad jobbigt det är, särskilt med en bebis att ta hand om samtidigt. Många sa till mig att flytta inte under graviditeten, det kommer vara jättejobbigt. Men nu så här i efterhand så skulle jag nog hellre ha gjort det. Då skulle jag ju ändå haft koll på den lille :)
 
 
Kan också tillägga (som vi märkt i efterhand med huset) att det varken finns tv-uttag, mottagning till telefonen (den skiftar VÄLDIGT mycket) eller någon möjlighet till internet. Anledningen till att jag kan blogga just nu är för att vi fick låna en dongel av Nicklas pappa igår men man måste sitta still på samma ställe för att man ska få behålla internetet. Så nu sitter jag här i sängen =) Perfekt!

Utveckling

Jag har ju inte bloggat så mycket på sista tiden och det är beror ju på att mina dagar just nu är väldigt fullspäckade. Har inte ens haft tid att umgås med mina underbara vänner. Känner mig ensam just nu på dagarna eftersom att jag inte har tid att träffa dom men vi har fullt upp med packningskaoset här hemma, sen är det ju hästen och självklart Isabella som tar en massa tid också.
 
Men jag tänkte iaf passa på nu en snabbis när hon sover och berätta om hennes utveckling.
Hon växer så det knakar. Vi ska till bvc idag och ta lite mått och vikt så det kommer jag att uppdatera er om senare och då ska jag även ta upp ifall vi ska börja med lite mat. Hon blir ju faktiskt 4 månader om några dagar så det är väl hög tid att börja snart.
 
Iaf så han hon börjat att hitta sina fötter, hon vill smaka men når inte riktigt än. Hon kan även sitta lite, är rätt så ostadig om hon försöker sitta själv men sitter hon i våra knän så sitter hon själv. Hon älskar att titta på barnteve så det får hon göra om jag måste göra något som kräver att jag behöver lite egentid (tex duscha). Hon har dessutom börjat med storlek 4 i blöjor. Hon är så stor min lilla tjej. Har växt ur storlek 62 i kläder också.. Jag som knappt hunnit börja använda alla mina fina kläder som jag köpt till henne.
En annan sak som jag är såååååååååå glad över att hon äntligen har börjat att natta sig själv. Vilket betyder att vi kan lägga ner henne i sängen med hennes napp och snuttefilt och så somnar hon utan att jag behöver natta henne i famnen.
 
En annan sak som hände häromdagen var att hon sov så sött och sen helt plötsligt vaknade hon av ett ryck och började gråta helt hysteriskt. Har aldrig hört det gråtet från henne förut. Jag tror att hon drömde en mardröm. Kan bebisar göra det vid 4 månaders ålder?
 
 
 

Då var det eviga letandet över

Vi har ju letat efter någonstans att bo nu ett tag då jag fick min bostadsrätt såld rätt så snabbt via facebook som jag skrev i ett tidigare inlägg. Hursomhelst så har det varit väldigt stressat här hemma med att försöka hitta något nytt ställe att bo på. Vi har kollat Överallt i hela Sverige men nu äntligen har vi hittat rätt!
 
Det började med att vi i måndags hittade ett hus på hemnet som såg rätt så fint ut! Jag försökte ringa mäklaren för visning men han var väldigt svår att få tag på. Tillslut vid halv 4 så fick jag tag på en annan mäklare som sa att ägaren av huset själv kunde visa det, så jag slängde in mig och Isabella i bilen och ringde Nicklas och sa åt honom att vi skulle på visning vid 6 på Norrort. När vi kom dit så var huset precis lika fint som på bilderna. Med en jäkla massa potential! Vi sa att vi ville köpa det och så skakade vi hand. Sedan ringde jag mäklaren igår (tisdag) och så åkte vi dit och skrev på köpekontraktet! Här gällde det att agera fort haha! Att köpa hus tog visst bara 2 dagar.
 
Bjuder på lite bilder på vårt fina slott =)