Varför

Varför ska det vara så svårt att få arslet ur vagnen? Varför ska det vara så svårt att kunna ta egna initiativ? Varför ser du inte det jag ser? Varför bryr du dig inte på samma sätt som jag? Varför är du sådär? Varför, varför, varför?
 
Jag älskar min man, men tro mig, han är värdelös på att städa hemma eller att se att det behövs städas. Jag får hela tiden fråga och be honom om att tex ta ut soporna, plocka undan sina kläder från golvet, ta bort tallriken efter maten osv osv. Dessa små saker tycker jag inte att jag ska behöva be om, som om jag vore hans mamma, utan detta är något som borde komma självmant. Jag tycker att han borde kunna göra alla det där självklara sakerna. Sen att Isabellas leksaker ligger överallt över hela golvet och att "någon" då bör plocka upp dessa, Vem säger att den där någon är jag?
 
Hemma städar jag VARJE dag efter oss, och då menar jag inte bara efter mig och Isabella utan efter oss alla. Det står tallrikar och glas framme varje dag som ska in i dismaskinen, soporna ska slängas i sopkärlet som står utanför dörren, Isabellas leksaker ska plockas upp och läggas i hennes leksaks låda och kläder ska plockas upp från golvet m.m. Men utöver allt detta som dagligen ska göras så städar jag även annat som han inte ser eller märker eller bara inte tror att man behöver såsom, göra rent spis, ugn och diskbänkar, tvätta kläder, dammsuga och skura golv, göra rent kattlådan och skura badrumsgolvet, skrubba rent badkar, handfat och toalett. Dammtorka överallt såsom lister, fönsterbrädor osv. Torka rent i kylen och ja, you name it! Varför ser inte han dessa saker och att det behövs göras. Så fort jag har storstädat och jag tycker att det börjar bli fint så stökar han ner och jag får börja om från början redan nästa dag. Jag behöver en paus från detta! Jag vill ha städhjälp!
 
 
 
Ett citat ur en text jag hittat på internet lyder:
 
En man frågade sin fru:
"Vad har hänt här idag?" 
Hon log och svarade: 
"Du vet varje dag när du kommer hem från jobbet och du frågar mig vad i hela världen jag gör hela dagarna?"
''Ja" var hans skeptiska svar.
Hon svarade:
"Ja, idag har jag inte gjort det."
 
Och så har vi en liten bild:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback